Haal de Wereld in huis!

De afgelopen weken hebben we alle continenten in ‘huis’ gehaald. Nederland komt weer langzaam in beweging en wij hopen dat we onze reizigers in de nabije toekomst weer naar de mooiste plekjes op aarde mogen brengen. Wij sluiten dan ook met plezier de thuis.sawadee.nl weken af met lieve videoboodschappen, leuke blogs en inspirerende reisverhalen van onze reisbegeleiders uit alle windhoeken.

Natuurlijk mag een laatste quiz niet ontbreken. Test jouw kennis over de wereld! Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een rugzak van 'The North Face' (29L). Handig voor nu, maar ook straks op reis!

Bekijk het beste van "Haal de wereld in huis"

-
Speel nú mee met onze laatste quiz en maak kans op een rugzak van 'The North Face' (29L).
Speel mee

Uitgelicht

Speel nú mee met onze laatste quiz

En test jouw kennis over de wereld. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een rugzak van 'The North Face' (29L). Handig voor nu, maar ook straks op reis!

Speel mee

Videoberichten uit de wereld

Arjen en zijn familie vanuit Afrika

Reisbegeleider Kevin haalt herinneringen op

Bekijk hier meer berichten uit de wereld >

Speel nú mee met onze laatste quiz

En test jouw kennis over de wereld. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een rugzak van The North Face (29L). Handig voor nu, maar ook straks op reis!

Speel mee

Speel mee en win!

Maak kans op een 'rugzak van The North Face'.